Nya Covid19 restriktioner

Till alla medlemmar i Åsundens Simsällskap.

På grund av rådande omständigheter angående Covid 19 och de nya restriktionerna som trädde i kraft idag i Västra Götaland kommer vi som förening behöva anpassa oss. De nya restriktionerna gäller först fram till den 19 november. Det här medför att vi inte kommer kunna bedriva någon simträning för de som är födda före 2005. Vi har även beslutat om hårdare regler för anhöriga när det gäller träning för de yngre barnen.

  • Vuxensimmarna. Träningen ställs in omgående, först till 19/11 sen får vi se hur det utvecklar sig.
  • Livräddarna. Träningen ställs in omgående. (Simmarna är äldre än 16år), först till 19/11 sen får vi se hur det utvecklar sig.
  • A-gruppen. Vissa simmare (de som är äldre än 16år) får inte komma till träningarna i dagsläget, gäller fram till 19/11 sen får vi se hur det utvecklar sig.
  • Medley, Teknik 1&2, Delfin 1&2 är välkomna till träningen så länge man inte har något sjukdomssymtom. Dock får ingen förälder följa med sitt barn in i simhallen.
  • Lindas Gym. Gymträningen kommer ställas in omgående och kommer vara inställd så länge de här restriktionerna finns.

Som sagt gäller det här ifrån idag 29 oktober, först fram till den 19 november. Efter det datumet får vi se om de förlänger eller om vi får mildare restriktioner. Hoppas alla har överseende med de nya tillfälliga reglerna som vi som förening behövt anpassa oss till.

/Jonas Karlsson, Ordförande i Åsundens Simsällskap