Dennis trea i Holland!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Information

Åss simmarna Dennis Hansson & Amanda Wallgren är i Holland och tävlar internationellt i livräddning för Sverige. Nedan en redogörelse av Dennis samt  Amandas riktigt fina resultat.

 

Dennis beskriver dagens prestation.

Idag så har jag simmat 100 tow i försöken på förmiddagen, då jag persade med ungefär en halvsekund och tog mig vidare med 4:e bästa tid. I finalen senare så kom jag in utan förväntningar och ville bara simma så fort som möjligt och göra ett bättre lopp än vad jag gjorde i försöken då jag missade en del med tekniken. I finalen så får jag en okej start och håller ett bra tempo först 50, kopplingen går okej men tappar lite där. Tillbaka vägen är jobbig och man känner bara hur benen är helt stumma och de skriker efter syre men jag kämpar på och lyckas ta mig förbi killen på banan innanför och lyckas knipa tredjeplatsen. Så jag är jättenöjd med dagen.

Amanda Wallgren i bra form.

Amanda simmade 100 tow på 1,15 vilket är ett personligt rekord på 7 sekunder. I grenen 200m hindersim sänkte Amanda sitt personliga rekord med hela åtta sekunder vilket nu ger henne en tid på 3,02:72 i denna gren.

 

Ett stort grattis till våra simmare!

Amanda tredje från vänster och Dennis andra från höger.